όμορφη βραδιά απόψε..

Άκου, πως τραγουδάει το τριζόνι! Σε λίγο θα βγεί ο Αυγερινός. Σε λίγο θα ξημερώσει. Κοίτα που ξεχάστηκε μια ξελογιασμένη καρδερίνα. Και ξαγρυπνά. Κοιτάζει το φεγγάρι και ονειρεύεται..
Σε λίγο θα ξημερώσει. Κοίτα που ξεχάστηκαν κάποιοι ξελογιασμένοι άνθρωποι. Και ξαγρυπνούν. Κοιτάζουν το φεγγάρι. Κι ονειρεύονται… Ονειρεύονται και ελπίζουν…

Όμορφη βραδιά απόψε. Μύρισε έρωτα η νύχτα. Και άλλαξε το χρώμα του ουρανού. Ίδιο και απαράλλακτο πλέον με τον έρωτα. Γιατί ο έρωτας έχει το χρώμα του φεγγαριού όταν είναι πανσέληνος.
Και αν περπατάμε μες τη νύχτα μόνοι μας, είναι που τα όνειρά μας έχουν σκορπίσει στον ουρανό και έχουν βάψει το χρώμα του δειλινού. Μην βιάζεσαι να σκορπίσεις και τα τελευταία μας κομμάτια στο βραδινό αεράκι. Θα βάψεις τη νύχτα μενεξεδί, όμοια με τη μοναξιά μας και δεν πρέπει.
Είναι νωρίς ακόμη αγάπη μου. Περίμενε να σε χορτάσω για ένα τελευταίο φεγγάρι και μετά φύγε και άσε μου τα αστέρια. Όμως τι να τα κάνω τα άστρα, αφού εσύ θα είσαι μακριά;
Στην επόμενη πανσέληνο θα θυμάμαι όσα μου χάρισες απόψε, και θα αναπολώ το μακάβριο αντίο σου. Δέξου το τελευταίο μου φιλί απόψε. Έχε γεια όνειρο απατηλό..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s